INFORMACIJE TRGOVINE

Narudžbe dostavljamo unutar RH , dostavnom službom Mail Boxes etc. ili Hrvatskom poštom, te BOX NOW paketomatima

Za ostatak EU je također dostava Mail Boxes etc. dostavnom službom, međutim cijena dostave varira o zemlji u koju se isporuka vrši – pa to svakako provjerite sa našim operaterima prije ili tokom narudžbe.

Za susjedne zemlje koje nisu u sklopu EU dostava se vrši pute Hrvatske pošte i pritom cijena ovisi o njihovom cjeniku.

Pošto se bavimo izradom personaliziranih poklona – neminovno je da imamo mnogo varijacija istog ili sličnog artikla, pa ukoliko ništa od ovdje ponuđenog ne odgovara vašoj zamisli – slobodno nas kontaktirajte kako bismo razradili detalje u dogovoru sa vama.

Sučelje web shopa će vas voditi korak po korak – od odabira prigodnog poklona, do unosa teksta i slike koju želite na artiklu. Ukoliko niste sigurni u postupak, slobodno se obratite na našu e-mail adresu info@janosh.hr ili kontakt broj : +385 99 369 1987

INFORMACIJE PLAĆANJA

Plaćanje možete izvršiti odmah po narudžbi, jednom od navedenih kreditnih kartica, KEKS-Pay uslugom ili virmanski – putem uplatnice ili net bankinga na broj računa koji će vam biti prikazan nakon izvršene narudžbe. Ukoliko uplatu vršite iz inozemne banke – to svakako napomenite kod narudžbe pa ćete zaprimiti ponudu sa SWIFT brojem i deviznim računom na koji možete izvršiti uplatu.

U prosjeku je isporuka unutar 10 dana, s napomenom da može varirati za koji dan ukoliko je mjesto dostave na otoku na koji ne vozi dostavna služba ili u inozemstvu.

Ukoliko imate potrebu za žurnom dostavom – pružamo i tu uslugu, međutim prvo se raspitajte kod naših operatera da li je ista moguća za vaše mjesto stanovanja.

Pošto imamo vrlo razrađen sistem zaštitnog pakiranja, vrlo se rijetko dogodi da se neka od narudžbi u procesu isporuke ošteti. Međutim ukoliko se to i dogodi – odmah nas kontaktirajte – jer mi vam garantiramo izradu i dostavu zamjenskog artikla o našem trošku!