TKO SMO MI

Naša web stranica je: www.janosh.hr

KOJE OSOBNE PODATKE SUPLJAMO I ZAŠTO?

1. KOMENTARI

Kada korisnik objavi komentar na našoj stranici tada istavi i privatne podatake u formi za komentiranje, sa time i IP adresu jer preglednik želi provjeri da Vaša poruka nije spam.

Ako koristite GRAVATAR usluge, tada je moguće, ako se prijavite putem iste email adrese da se prikaže Vaš avatar koji je povezan sa navedenom uslugom. Pravila privatnosti Gravatara su ovdje dostupna: https://automattic.com/privacy. Nakon što se Vaš komentar odobri, Vaša slike će biti javno dostupna u komentarima.

2. MEDIA

Ako šaljete slike na web stranicu, trebali biste izbjegavati slike sa ugrađenom lokacijom slika (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu downloadati sliku i vidjeti njenu lokaciju.

3. KONTAKT FORME

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, moguće je da će te imati opciju da se Vaše ime, email i drugo podaci spreme u kolačiće. To Vam omogućava da ako ponovno želite ostaviti komentar i/ili poslati poruku putem kontakt forme, nemate potrebu za ponovnim unošenjem istih podataka.
Kolačići će trajati jednu godinu.

Ako imate račun i želite se prijaviti na web stranicu, postaviti ćemo trenutne kolačiće da bismo provjerili da li Vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži privatne podatke i nakon što zatvorite preglednik, on će biti odbaćen i obrisan.

Kada ste prijavljani, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo spremili Vaše podatke za prijavu i Vaše odabire tijekom kupnje (košarica, moje želje…). Kolačići za prijavu traju dva dana, i kolačići odabira jednu godinu. Ako odaberete “Zapamti me”, Vaša prijava će vrijediti dva tjedna. Ako kliknete na odjavu, kolačići prijave će se obrisati.

4. SADRŽAJ SA DRUGIH STRANICA

Artikli na ovoj stanici mogu uključivati sadržaj sa drugih stranica (video, slike, artikle, itd…). Sadržaj sa drugih web stranica ponašaju se kao i da korisnik je ne njihovim web stranicama.

Takve web stranice mogi skupljati podatke o Vama, koristite kolačiće, uključiti neki treći dodatak praćenja i pratiti Vašu interakciju sa sadržajem tih stranica, uključujuči praćenje Vaše interakcije sa sadržajem ako ste registrirani i prijavljeni na takvim web stranicama.

5. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Ako ostavite komentar, komentar i podaci će čuvati dokle god je komentar javno dostupan.

Za korisnike koji su registrirani na našoj web stranici, takođe spremamo privatne podatke u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogi vidjeti, izmjeniti ili obrisati njihove osobne informacije u bilo koje vrijeme (osim promjene njihovoga korisničkoga imena). Administratori web stranice takođe mogu vidjeti i izmjeniti te informacije.

6.KOJA SU VAŠA PRAVA O PODACIMA

Ako imate račun na ovoj stranici ili ostavite komentar, možete zatražiti da vam isporučimo koje Vaše podatke imamo spremljene, uključujući sve podatke koje ste na proslijedili. Takođe možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo spremljene o Vama. To ne uključuje podatke gdje smo se obvezali za čuvanje administrativnih, zakonskih ili sigurnosnih svrha (npr. osobni podaci na računu)

7. GDJE ŠALJEMO VAŠE PODATKE

Ako ostavljate komentar ili ispunjavanje kontakt form, moguće je da će sistem automatski provjeriti da Vaša poruka nije spam.